Žar na oglje PRO22K-LEG-3

Žar, ki bo zadovoljil vse apetite mojstrov žara na oglje.

Žar PRO22K-LEG-3 odlikuje mobilnost in kvalitetni materiali. Pokrov in baza sta izdelana iz visoko kvalitetnega emajliranega jekla. Nameščen ACCU-PROBE™ termometer skrbi za natančno spremljanje temperature, zračnik na pokrovu pa nam omogoča nadzor temperature med peko. Pokrov žara je na bazo pritrjen s tečajem in se tudi med peko ne segreva.

V notranjosti žara pa najdemo največjo prednost modela PRO22K-3 pred konkurenco, rešetka WAVE™ iz litega železa z možnostjo treh različnih višin. Na obeh straneh rešetke najdemo »ledvički« za dodajanje oglja med peko. Pod rešetko, na sredi se nahaja sistem za upravljanje toplote - VORTEX, nova tehnologija ki skrbi za enakomerno razporeditev toplote po celotni površini za peko.

Pod bazo je nameščena posoda za zbiranje pepela, ki hkrati skrbi za nadzor dovoda zraka na kurišče žara. Za enostavno prevažanje žara pa skrbita dve veliki kolesi.

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:30,00 kg
  • Dimenzija:72 cm x 59 cm x 103 cm (162 pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Kuhalna površina velikost: Ø 57 cm
  • Garancija:10 letna omejena garancija

Preveri še

0
71022-grelna_resetka_1.jpg

Grelna rešetka za Kattle žare 71022

Razširite svojo delovno površino z grelno rešetko, katero lahko koristite, kot odlagalno površino ali kot rešetko za počasno pripravo hrane.
0
55100.jpg

Obešalo za pripomočke iz nerjavečega jekla 55100

Enostaven za namestitev, nanj lahko obesite tri pripomočke.

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH