Žar na oglje PRO22K-CART-3

Žar, ki bo zadovoljil vse apetite mojstrov žara na oglje.

Vzdržljiv črn voziček ima zložljivo polico za prostor za pripravo, modularno shranjevanje, kavlje za orodje in prostor za shranjevanje žara

V notranjosti žara pa najdemo največjo prednost modela PRO22-cart pred konkurenco, rešetka WAVE™ iz litega železa z možnostjo treh različnih višin. Na obeh straneh rešetke pa najdemo »ledvički« za dodajanje oglja med peko. Pod rešetko za peko se nahaja stožčasti sistem za upravljanje toplote Vortex, ki izboljša konvekcijo znotraj žara za boljše pečenje in dimljenje ter poveča izkoristek, medtem ko pepel in žerjavico učinkoviteje usmerja v posodo za pepel.

Na dnu tega žara so vgrajene natančno nadzorovane vstopne odprtine za zrak, ki ločujejo vedro za pepel od delovanja spodnjega prezračevanja za še več svobode pri upravljanju toplote.

Pomaknjen pokrov na tečajih omogoča dostop do celotne kuhalne površine, medtem ko držite roke varno stran od vročih površin

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:41 kg
  • Dimenzija:114 cm (80 cm pri zloženi polici) x 73 cm x 106 cm (152 cm pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Ø 57 cm
  • Garancija:10 letna omejena garancija

Preveri še

0
71022-grelna_resetka_1.jpg

Grelna rešetka za Kattle žare 71022

Razširite svojo delovno površino z grelno rešetko, katero lahko koristite, kot odlagalno površino ali kot rešetko za počasno pripravo hrane.
0
62028_scetka.jpg

Ščetka za žar 46 cm 62028

Z lesenim ročajem in medeninastimi ščetinami.
0
55100.jpg

Obešalo za pripomočke iz nerjavečega jekla 55100

Enostaven za namestitev, nanj lahko obesite tri pripomočke.

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH