Vgradni plinski žar BIG38RBPSS

Brezhiben dodatek k vašemu zunanjemu prostoru.

Napoleonov vgradni plinski žar BIG38RBPSS serije 700 z zadnjim infrardečim gorilnikom, ki je brezhiben dodatek k vašemu zunanjemu prostoru za peko na žaru po meri. Natančno nadzirajte temperaturo za pečenje, dimljenje in pečenje na žaru, merilnik temperature ACCU-PROBE™ ve, kje so vse sladke točke.

Žar lahko prižgete z eno roko s krmilnimi gumbi in tehnologijo SAFETYGLOW™, ki zagotavlja vzdušje in varnost, sveti čudovito modro in se spremeni v rdečo, ko so gorilniki v uporabi. Sistem za vžig JETFIRE™ se takoj vžge s curkom plamena in navzkrižno zasveti z drugimi gorilniki. Izdelava iz nerjavečega jekla najvišje kakovosti zagotavlja elegantnost, dolgo življenjsko dobo in neprimerljivo zmogljivost.

Rešetke debeline 9mm iz nerjavečega jekla skoraj ne potrebujejo vzdrževanja in zagotavljajo ikonične sledi WAVE™. Vgradni plinski žar BIG38RBPSS serije 700 je bil z integrirano oblogo in daljšo električno napeljavo zasnovan posebej za enostavno namestitev, oblikovanje in funkcionalnost brez omejevanja namestitve.

 

Tehnična shema montaže vgradnega žara BIG38RBPSS.

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

Video predstavitev proizvajalca:

  • Teža:91,62 kg
  • Dimenzija:G x V x Š: 70,10 cm x 61,20 cm (86 cm) x 100,30 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna Kuhalna površina: 90 cm x 45 cm
  • Garancija:Doživljenjska omejena garancija

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH