Vgradni plinski žar BIG32RBPSS

Dolga življenjska doba in neprimerljiva zmogljivost.

Vgradni Napoleon plinski žar BIG32RBPSS serije 700 z zadnjim infrardečim gorilnikom zagotavlja visokokakovostno peko na žaru, ki ste jo pričakovali od Napoleonovih plinskih žarov. Je žar, ki vam predstavlja idealno letno kuhinjo.

Konstrukcija iz najkvalitetnješega nerjavečega jekla (morskega razreda), ki zagotavlja elegantnost in dolgo življenjsko dobo ter neprimerljivo zmogljivost. Rešetke debeline 9 mm iz nerjavečega jekla skoraj ne potrebujejo vzdrževanja in zagotavljajo ikonične sledi WAVE™.

Za natančen nadzor temperature skrbi termometer ACCU-PROBE™  ki zagotavlja, da z lahkoto na žaru pečete, dimite in pražite. Sistem za vžig JETFIRE™ hitro prižge gorilnike s curkom plamena. Uživajte v ambientu in varnosti, krmilni gumbi SAFETYGLOW™ se obarvajo v čudovito modro, ter v žarečo rdečo ko so gorilniki prižgani. Vgradni 32-palčni plinski žar serije 700 je bil zasnovan posebej za enostavno namestitev z vgrajeno oblogo in daljšo električno napeljavo brez omejitev glede dizajna in funkcionalnosti pri namestitvi.

 

Tehnična shema montaže vgradnega žara BIG32RBPSS.

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

Video predstavitev proizvajalca:

  • Teža:80,96 kg
  • Dimenzija:G x V x Š: 70,10 cm x 61,2 cm (85,80 cm z odprtim pokrovom) x 85,10 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 74,90 cm x 45,70 cm
  • Garancija:Doživljenjska omejena garancija

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH