Plinski žar Prestige PRO500RSIB

PRESTIGE PRO500 poskrbi, da boste vzljubili peko na žaru.

Plinski žar Napoleon PRESTIGE  PRO500 je odličen partner, ki bo vaš vrt spremenil v prizorišče gurmansko obarvanih vrtnih zabav.

Celotno ohišje je iz premium nerjavečega jekla, podnožje z zaklepanjem koles, mehko zapiranje  vrat omaric za shranjevanje. Pokrov z integriranim ACCU-PROBE termometrom skrbi za lažje spremljanje temperature med peko.

Žar je opremljen z rešetkami WAVE™ iz 9.5 mm debelega nerjavečega jekla, odstranljivo grelno polico in halogenskimi lučmi, kar omogoča peko tudi ponoči. JET-FIRE™ omogoča enostavno, ločeno prižiganje gorilnikov.

Enota za peko je sestavljena iz 4-ih gorilcev iz kvalitetnega nerjavečega jekla ter zadnjim cevnim gorilnikom z elektronskim vžigom.

Leva polica se ponaša s stranskim infrardečim gorilnikom SIZZLE ZONE™ z rešetko iz nerjavečega jekla, ki doseže v 30 sekundah temperaturo do 800°C. V desni polici pa ima posodo namenjeno marinadam, ledu… in desko za rezanje.

NIGHT LIGHT™ gumbi z različnimi barvami in jakostmi LED osvetlitve pričarajo fantastično atmosfero ter preglednost nad prižganimi gorilniki (rdeča – gorilnik je prižgan).

6 gorilnikov  v skupni moči 25,7 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 zadnji gorilnik

1 stranski infrardeči gorilnik  4 kW

 

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

 

  • Teža:109,00 kg
  • Dimenzija:169 cm x 65cm x 131 cm (144 cm pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna površina velikost: 71 cm x 46 cm Infrardeč gorilnik velikost : 24 cm x 37 cm
  • Garancija:Doživljenska omejena garancija

Preveri še

0
81c2yTSnBL._AC_SX679_.jpg

Prevleka za plinski žar PRO500 61500

Prevleka za plinski žar PVC material, UV zaščita, enostavna postavitev.

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH