Plinski žar Legend LD425SIB

Postanite legenda vrtnih zabav in piknikov z odličnim žarom Napoleon.

Žar. Mit. Napoleon Legend LD425SIB. Plinski žar v črni barvi s štirimi glavnimi gorilniki je primeren za dolgotrajno uporabo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla medtem ko sta pokrov in  sprednja vrata iz črnega emajliranega jekla, komora žara pa iz kvalitetnega litega aluminija. Za enakomerno temperaturo poskrbijo štirje visokokvalitetni glavni gorilniki iz nerjavečega jekla. Glavnim gorilnikom se pridruži še stranski infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™. Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa. Vžig JET-FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Na levi polici najdemo infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ z rešetko iz litega železa, ki vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete 800°C. Gorilnik je primeren za peko steakov, »zaključevanje« mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plinski gorilnik (kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot). Na isti polici je vgrajen tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače. Desna polica je primerna za odlaganje in je zložljiva, tako da poskrbi za več prostora, ko žar ni v uporabi.

Novi Legend odlikujejo tudi velika vodoodporna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije.

S posebnim vložkom za oglje (67732) lahko plinski žar spremenite tudi v žar na oglje.

5 gorilnikov v skupni moči 16,6 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski infrardeči gorilnik 3 kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:54,00 kg
  • Dimenzija:132 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 60 cm x 45 cm; Stranska kuhalna površina: 23 cm x 26 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH