Plinski žar Legend LD425SB

Postanite legenda vrtnih zabav in piknikov z odličnim žarom Napoleon.

Žar. Mit. Napoleon Legend LD425SB. Plinski žar v črni barvi s štirimi glavnimi gorilniki je primeren za dolgotrajno uporabo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla medtem ko sta pokrov in  sprednja stranica iz črnega emajliranega jekla, komora žara pa iz kvalitetnega litega aluminija. Za enakomerno temperaturo poskrbijo štirje visokokvalitetni glavni gorilniki iz nerjavečega jekla. Glavnim gorilnikom se pridruži še stranski plinski gorilnik.  Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa. Vžig JET-FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Na levi polici najdemo plinski gorilnik ki je primeren za kuhanje kave, zelenjave in ostalih dobrot. Vgrajen je tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače.

Novi Legend odlikujejo tudi velika vodoodporna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije.

S posebnim vložkom za oglje (67732) lahko plinski žar spremenite tudi v žar na oglje.

5 gorilnikov v skupni moči 16,6 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski plinski gorilnik 3 kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:54,00 kg
  • Dimenzija:132 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 60 cm x 45 cm; Stranski gorilnik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH