Plinski žar Legend LD365SB

Postanite legenda vrtnih zabav in piknikov z odličnim žarom Napoleon.

Žar. Mit. Napoleon Legend LD365SB. Plinski žar v črni barvi s tremi glavnimi gorilniki je primeren za dolgotrajno uporabo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla, pokrov in sprednja stranica iz kvalitetnega črnega emajliranega jekla, komora žara pa je narejena iz kvalitetnega litega aluminija. Trem glavnim gorilnikom iz kvalitetnega nerjavečega jekla se pridruži še stranski plinski gorilnik. Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa. Vžig JET-FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Desna polica je zložljiva, tako da je hranjenje žara enostavnejše. Na levi polici najdemo stranski plinski gorilnik, ki je primeren za kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot. Vgrajen ima tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače.

Novi Legend odlikujejo tudi velika vodoodporna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije.

S posebnim vložkom za oglje (67732) lahko plinski žar spremenite tudi v žar na oglje.

4 gorilniki v skupni moči 15 kW

3 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski plinski gorilnik 3kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:48,5 kg
  • Dimenzija:124 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 51 cm x 45 cm; Stranski gorilnik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH