Plinski žar Freestyle F425SB

Kompakten žar z vrhunskimi lastnostmi

Freestyle F425SB je kompakten žar z vrhunskimi lastnosti in neprekosljivo vrednostjo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla, pokrov in sprednja stranica pa iz kvalitetnega emajliranega jekla. Komora žara je iz litega aluminija, ki poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost. Za enakomerno temperaturo poskrbijo štirje gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla.

Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa.

Vžig JET FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov. Freestyle ima vgrajena velika robustna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije. Plinsko jeklenko namestite iz zadnje strani, kar vam olajša samo namestitev le te.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Desna polica je zložljiva, tako da je hranjenje žara enostavnejše. Na levi polici najdemo stranski plinski gorilnik, ki je primeren za kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot. Vgrajen ima tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače.

5 gorilnikov v skupni moči 16,6 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski plinski gorilnik 3 kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

Video predstavitev proizvajalca: TUKAJ.

  • Teža:52,83 kg
  • Dimenzija:G x V x Š: 64 cm x 116 cm (154 cm z odprtim pokrovom) x 132 cm (84 cm z zaprtimi policami)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna plošča: 60 cm x 45 cm; Stranski gorilnik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH