Plinski žar Freestyle F365SIB

Kompakten žar z vrhunskimi funkcijami

Freestyle F365SIB je kompakten žar z vrhunskimi lastnosti in neprekosljivo vrednostjo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla, pokrov pa iz kvalitetnega emajliranega jekla. Komora žara je iz litega aluminija, ki poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost. Za enakomerno temperaturo poskrbijo trije gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla.

Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa.

Vžig JET FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov. Freestyle ima vgrajena velika robustna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije. Plinsko jeklenko namestite iz zadnje strani, kar vam olajša samo namestitev le te.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Na levi polici najdemo infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ z rešetko iz litega železa, ki vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete 800°C. Gorilnik je primeren za peko steakov, »zaključevanje« mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plinski gorilnik (kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot). Na isti polici je vgrajen tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače. Desna polica je zložljiva, tako da poskrbi za več prostora, ko žar ni v uporabi.

4 gorilnikov v skupni moči 15 kW

3 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski infrardeči gorilnik 3 kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

Video predstavitev proizvajalca: TUKAJ.

  • Teža:50 kg
  • Dimenzija:124 x 64 x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina:51 x 45 cm; Stranska kuhalna površina: 23 cm x 26 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH