Plinski žar Freestyle F365SB

Vžge se s sistemom takojšnjega vžiga JETFIRE.

Freestyle F365SB je kompakten žar z vrhunskimi lastnosti in neprekosljivo vrednostjo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla, pokrov in vrata pa iz kvalitetnega emajliranega jekla. Komora žara je iz litega aluminija, ki poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost. Za enakomerno temperaturo poskrbijo trije gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla.

Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa.

Vžig JET FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov. Freestyle ima vgrajena velika robustna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije. Plinsko jeklenko namestite iz zadnje strani, kar vam olajša samo namestitev le te.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Desna polica je zložljiva, tako da je hranjenje žara enostavnejše. Na levi polici najdemo stranski plinski gorilnik, ki je primeren za kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot. Vgrajen ima tudi priročen odpirač za hitro in enostavno odpiranje vaše najljubše pijače.

4 gorilniki v skupni moči 15 kW

3 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski plinski gorilnik 3kW

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

Video predstavitev proizvajalca: TUKAJ.

  • Teža:49,09 kg
  • Dimenzija:124 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 51 cm x 45 cm; Stranski gorilnik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH