Plinski žar Freestyle F365

Freestyle serija ki ustreza vsakemu življenjskemu slogu in prostoru.

Freestyle F365 je kompakten žar z vrhunskimi lastnosti in neprekosljivo vrednostjo.

Konstrukcija je iz prašno barvanega jekla, pokrov in vrata pa iz kvalitetnega emajliranega jekla. Komora žara je iz litega aluminija, ki poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost. Za enakomerno temperaturo poskrbijo trije gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla.

Pokrov žara se ponaša z integriranim ACCU PROBE™ termometrom za natančno spremljanje temperature med peko. Površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz litega železa.

Vžig JET FIRE™ pa omogoča enostavno, ločeno vžiganje gorilnikov. Freestyle ima vgrajena velika robustna kolesa, ki omogočajo da žar brez napora pripeljete tudi čez zahtevnejše terene do željene lokacije. Plinsko jeklenko namestite iz zadnje strani, kar vam olajša samo namestitev le te.

Obe stranski polici žara sta primerni za odlaganje posod, pripomočkov ali ostalih stvari, ki jih potrebujemo med peko. Na desni stranski polici je nameščen tudi odpirač ki skrbi za enostavno in priročno odpiranje steklenic. Obe polici sta zložljivi, tako da je hranjenje žara enostavnejše.

3 gorilniki  v skupni moči 12 kW

3 gorilniki iz nerjavečega jekla

Garancijske pogoje najdete TUKAJ.

  • Teža:47,00 kg
  • Dimenzija:G x V x Š: 64 cm x 116 cm (154 cm z odprtim pokrovom) x 124cm (76 cm z zloženimi policami)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina 51 cm x 45 cm
  • Garancija:10 let omejene garancije

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH