Plinski žar Prestige PHANTOM P500RSIB

Nova dimenzija peke na žaru ter dizajna.

Plinski žar Napoleon Prestige PHANTOM P500RSIB v svetu žarov postavlja nove mejnike in standarde. Štirje glavni gorilniki omogočajo doseganje viskoh temperatur. S pomočjo zadnjega plinskega gorilca boste dodali novo dimenzijo k ustvarjanju in peki na žaru.

Stranski infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete do 800°C. Gorilnik je primeren zlasti za zaključevanje peke mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plisnki gorilnik.

Kvalitetna komora za peko iz litega aluminija poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost žara.  Rešetka na glavni povšini za peko je iz nerjavečega jekal, medtem ko je rešetka strankega gorilnika iz litega železa. Grelna rešetka je multifuncionalna in omogoča več različnih načinov uporabe.

Vžig JET-FIRE™ omogoča enostavno ločeno vžiganje gorilnikov iz nerjavečega jekla. Konstrukcija iz prašno barvanega mat črnega jekla. Stranski infrardeči gorilnik in zložljiva stranska polica omogočata enostavno prenašanje in shranjevanje. Pokrov je iz nerjavečega jekla prevlečen z mat črnim premzom iz emajla. ACCU PROBE™ integrirani termometer v pokrovu.

6 gorilnikov  v skupni moči 25,7kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 zadnji gorilnik

1 stranski  gorilnik SIZZLE ZONE™ 

  • Teža:92,00 kg
  • Dimenzija:163 cm (111 cm pri zloženih policah) x 67 cm x 127 cm (145 cm pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina velikost: 71 cm x 46 cm Stranski gorilnik velikost : 24 cm x 37 cm
  • Garancija:Doživljenska omejena garancija

BODI OBVEŠČEN O NOVOSTIH